BEACHVOLLEYBAL VREDENBURCH (RIJSWIJK) JEUGD

Ben jij tussen de 6 en 17 jaar en lijkt beachvolleybal jou leuk om te doen?....

Is Scheveningen te ver? Dan is Rijswijk een goede optie om hier te trainen. In Rijswijk bieden we ook beachvolleybaltrainingen aan voor de jeugd.

Op de prachtige beachcourts op het terrein van sportpark Vredenburch zullen er vanaf half mei tot eind augustus elke week trainingen verzorgd worden.

Je kunt gratis parkeren op het terrein van Vredenburch en het is makkelijk bereikbaar met de fiets en/of openbaar vervoer. 

Iedereen die het lekker vindt om deze zomer sportief bezig te zijn, kan zich aansluiten bij één van de trainingsgroepen die we zullen aanbieden. Van de mini’s/CMV (6 tot 9 jaar), A, B en C jeugd (10 t/m 17 jaar) tot de senioren op laag, midden of hoog niveau. Ook in de zomervakantie gaan we gewoon door met trainen. Alleen bij onweer zal de training niet door kunnen gaan.

Inschrijven kan via onderstaand online inschrijfformulier! Je ontvangt daarna binnen 5 werkdagen een bevestiging per mail.

Wil je met een eigen groep en/of trainer gaan trainen of wil je alleen van de velden gebruik maken dan is dat ook mogelijk. Mail naar info@lindobeach.nl om afspraken daarover te maken. Zie je jouw niveau niet staan in het schema? Of wil je graag op een andere dag trainen dan op de ingedeelde tijden? Geef dit aan en we gaan kijken of we dat kunnen inplannen.


Voor de hele zomer betaal je € 145 per kind.
Stroom je later in? Dan betaal je naar ratio van het aantal trainingen welke nog moet komen.

Wil je 2x per week trainen dan krijg je 10% korting op de prijs. Dat kan ook een combinatie zijn met een training op Houtrustbeach.

Losse training: € 12,50 (altijd aanmelden als je mee wil doen – via het formulier)

Heb je een eigen jeugdgroep waarmee je wilt trainen dan kunnen wij op verzoek ook een trainer verzorgen voor je eigen groep. Mail naar info@lindobeach.nl voor informatie en afspraken.

Op de buitentrainingen zijn de algemene voorwaarden van de buitentrainingen van toepassing.

Elke woensdag, 15 weken

12, 19, 26 mei

2, 9, 16, 23 en 30 juni

7, 14, 21 en 28 juli

4, 11* en 18* augustus

Indien je op een andere dag wilt trainen dan is dat mogelijk. Stuur een e-mail naar info@lindobeach.nl om de mogelijkheden te bespreken.


Inschrijven

Inschrijven voor


Inschrijven voor blokkenLeeftijdsgroep


Niveau
logo Lindobeach
Logo houtrustbeach
Logo beachlife