King and Queen of the Beach

Winter

In het winter seizoen, september t/m april is er elke 1e en 3e vrijdag van de maand en 2e zaterdag van de maand wordt er een King & Queen of the Beach toernooi gespeeld. Voor dit toernooi schrijf je je individueel in. Elke wedstrijd speel je met een andere medespeler tegen de andere tegenstanders. Win zo veel mogelijk sets en punten in de steeds roulerende opstellingen en kroon je eind van de avond tot King/Queen of the Beach.

Deelname kost € 12,50 per persoon en dienen bij aanmelding in Lindobeach te worden betaald.

Op vrijdagen starten de toernooien om 20.00 uur en duren tot 23.00 uur.
De zaterdag toernooien starten om 17.00 uur en duren tot 20.00 uur.

Zomer King and Queen of the court

Vanaf juni zal er iedere vrijdag een King and Queen of the court georganiseerd worden op de Houtrustbeach velden.
Voor dit toernooi schrijf je je individueel in. Elke wedstrijd speel je met een andere medespeler tegen de andere tegenstanders. Win zo veel mogelijk sets en punten in de steeds roulerende opstellingen en kroon je eind van de avond tot King/Queen of the Beach. Per veld zullen er maximaal 6 personen ingedeeld worden op niveau.
Veld 1 speelt niveau hoog, veld 2 speelt niveau midden en veld 3 speelt niveau laag.
(NB: bij te weinig aanmeldingen kunnen er niveaus samengevoegd worden)

Ter plekke op Houtrustbeach bij de bar(container) betaal je ook direct voor je deelname. Kosten zijn €10,00 per persoon per keer.
Het gaat altijd door want bij slecht weer zal het naar binnen gaan in Lindobeach. Je wordt op de dag zelf hierover geïnformeerd.

Adres van Houtrustbeach is Laan van Poot nr. 38. Ingang is bij de tenniskantine. Om het park heen lopen richting de beach courts.

Inschrijfformulier