Glow in the Dark Marathon

Het door A-Way Events & Wellness georganiseerde Glow in the Dark Beachvolleybal weekend vind plaats op 3-4-5-6 november 2016.

Het Glow in the Dark Beachvolleybal Marathon wordt gespeeld in het Indoor Beach Centrum Lindobeach in Scheveningen, welke het hele jaar door een temperatuur heeft van ca. 24 graden.
De netten, ballen en velden worden tijdens de Glow Marathon opgelicht door middel van blacklight lampen. Deelnemers krijgen glow-verf om zichzelf zichtbaar te maken op het veld.

Een (beachvolleybal) toernooi in het donker. Sportief, gezellig en een keer heel wat anders!

Editie 2016 is alweer de 4e editie en er zijn weer verschillende toernooien waar je jezelf voor kunt inschrijven. Verspreid over 4 dagen zullen er 10 toernooien worden gespeeld. Voor Young Professionals, VO scholieren en jeugd, bedrijven en individuen.

Op de speciale (buy ticket) website kan je je aanmelden voor dit waanzinnig toffe event. Wacht niet te lang, want er is beperkt plek voor het aantal inschrijvingen. En vol = dan helaas vol.

Voor meer uitgebreide informatie en tickets voor de toernooien check: www.glowinthedarkbeachvolleybal.nl

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf een Glow in the Dark/ Blacklight toernooi te organiseren. Zowel in een gymzaal (zaalvoetbal bijvoorbeeld) als in de beachhal. Mail naar info@lindobeach.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Glow in the dark